Sjåfør-Krokbil

_63A0983-Edit

Nå kan du bli en del av verdens viktigste arbeidsplass. Havplast er ressurser på avveie, dette gjør OCEANIZE noe med, ved å gjøre industrielt plastavfall til nye, verdifulle produkter – igjen og igjen.

OCEANIZE søker nå etter to sjåfører klasse CE /DE.

Arbeidsoppgaver 

 • Transport av avfall og annet gods lokalt i Ytre Namdal og langdistanse innenlands.  
 • Planlegging av kjørerute  
 • Rapportering av arbeidsoppdrag  
 • Ansvar for egen krokbil m. henger
 • Mulighet for turnus på kverneteam innenlands i Norge.

Kvalifikasjoner 

 • Førerkort klasse CE/DE og YSK 
 • Snakker norsk flytende 
 • Ønskelig ADR-, kran og arbeidsvarslingskurs  

Personlige egenskaper 

 • Du er selvstendig og løsningsorientert  
 • Du kan samarbeide godt med kundemottak og kunder 

Vi tilbyr

 • Faglige og personlige utviklingsmuligheter 
 • Utfordrende arbeidsoppgaver og gode påvirkningsmuligheter 
 • Hyggelig og uformelt arbeidsmiljø 
 • Konkurransedyktige betingelser 

Spørsmål om stillingen rettes til:  

Frank Fornes (Arbeidsleder transport) tlf: 481 30 506 

Søknad gjennom Finn.no eller på e-post til: 

Cecilie Hamland (HR): Cecilie@oceanize.no  

Om arbeidsgiveren

OCEANIZE er fiskeri-og havbruksnæringens beste samarbeidspartner for bedre bærekraft. Etableringen av et sporbart og sirkulært kretsløp for industriplast gjør det enklere for industriaktører å sikre seg at plasten de anvender inngår i et ansvarlig og transparent system, som dokumenterer hvor plasten kommer fra og hva den blir til. Stadig flere bedrifter blir en del av OCEANIZE miljøet, betydelige industriaktører som MOWI, Lerøy og Plasto er allerede blitt OCEANIZere. På fire år har OCEANIZE samlet inn over 10.000 tonn plast fra havbruksnæringen, en fjerdedel av dette er resirkulert og har blitt tatt i bruk av kommersielle aktører.
Containerservice Ottersøy (COAS) har ansvar for innsamling og kverning av havbruksplast og tauverk fra oppdrettsnæringen, mens NOPREC har ansvar for produktinformasjon, sporing og resirkulering av disse plastproduktene.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: